Det ligger i luften...

Jag tror faktiskt att det är dags för vår nu! Tycker att det luktar vår ute tom. Jag känner mig lite emlig o har gjort det sen igår kväll. Hoppas jag är bättre tills imorrn så vi kan njuta av solen lite! Tobias var duktig o ordnade med lite saker i trädgården idag medan Freja sov o jag jobbade.
Freja vill inte somna ikväll och jag var så svag så jag tog ppe henne o så sitter hon i mitt knä o fiser just nu. Var nog lite gasig i magen så förhoppningsvis så kan hon somna om ett tag igen.
Hon är väldigt intresserad av böcker just nu. Speciellt en bok som heter "vem gömmer sig?" är rolig. Så hon kan slappna av och ta det lungt vår dotter också. Hon kommer och kryper upp i knät på en med boken i ena handen och visar att hon tycker man ska läsa för henne.
Tobias är ute med grabbarna ikväll. De skulle äta mat o snacka skit. Så man e helt ensam. Ganska skönt :)

Tänk att Freja var såhär liten förra året den 16:e april!

Big Comedy!

Igår var farmor o farfar barnvakt medans jag o Tobias roade oss på folkets hus. Var o såg stand-up comedy och det var riktigt bra. Sämst var magnus Härenstam men vi had einte väntat oss så mycket mer av honom heller. André Wikström tyckte vi var överaskande bra! Bäst vet jag inte vem som var. Men sist ut var nån (för oss) okänd kille som kanske inte var så bra på, vad ska vi kalla det, själva stand upen men som var grym på att arbeta med kroppen. Gjorde klockrena slowmotion imitationer av bl.a när en boxare blir träffad av en rak höger. Hade även en hysteriskt rolig teckentolkning av limoel Richies "Hallo". Vi käkade efteråt på en resturang i stan o tog en drink på ett nyöppnat ställe. Det har blivit dyrt att dricka drinkar på krogen!

Idag har jag och Freja varit i stan och jag shoppade loss. Var inne på Rut mfl.(www.rutmfl.se) och blev positivt överaskad! Bra priser och mycket snygga kläder. Nu ska jag pröva hållbarheten. Köpte en stickad klänning/tunika, ett linne och en kofta för under 500 kr. Värt ett besök mao! Det fanns en snygg väska där också som jag är spekulant på. Köpte reakläder på lindex, en kofta och en finstickad tröja. Åt Freja köpte jag en ursöt jacka från h&m, militärgrön med hjärtan i mörkgrönt på. Letade efter en bild på den att lägga ut men hittade ingen på deras hemsida tyvärr, men som sagt assöt och Freja spatserade omkring i den ett bra tag här på kvällen o såg ut att trivas. Köpte även en t-shirt med ankor på åt henne med tanke på hennes förkärlek för sådana. Jag investerade även i en ny mobil en sonyericsson W660i. Nu ska jag (på laglig väg) ladda hem musik till den!

Har ju lovat bilder från en viss tjejs födelsedag så håll till godo!

    Sen är jag ju en dålig fotograf så tydligen hade vi inte fler fina bilder...
Uppdukat!                   Gladast!

Här är hon någon dag efter födelsedagen på sin nya bobby-car!
image11

Hurra Hurra Hurra!

Nu är det ju så att Freja redan fyllt ett år. Men med tanke på hur min uppdatering av denna blogg går så får ni reda på detta lite i efterhand. O så har vi ju även haft kalas o besök i flera dagar så då hinner man inte skriva så mkt. Ska lägga pp lite bilder från kalas mm senare.

RSS 2.0