Älskade unge!

Det finns historier att berätta varje dag som vi fått berättade för oss av personalen på dagis. Men idag blev jag lite rörd. Säkert en hel del gravid hormoner med i spelet men here goes: De skulle gå ut efter mellis. En av tjejerna ville absolut inte utan grinade och bråkade. Då kommer vår Freja till undsättning och säger övertygande till en av "fröknarna" "Freja tröstar". Så går hon fram till fickan som gråter och klappar och kramar om henne o säger "så, bra nu". Och jo mycket riktigt så blev det bra och alla gick ut och lekte i snön!

För övrigt så måste jag ju säga att jag älskar dagis och personalen som är helt fantastisk! Har inte nått att klaga på! Och Freja vill ju jätte gärna gå dit, helst på hennes lediga dagar också!

Häromdagen passade vi på att baka äppelmuffins. Degen tyckte Freja var god, men resultatet var "äcklig". Ett av alla roliga ord Freja kan... Men det var iaf kul o baka dom o har man ett så fint förkläde som Freja har kan det ju inte bli annat än lyckat ;)
  

Jag har beställt lite sommarkläder till Freja också. H&M katalogen kom idag i lådan och lurade mig med 10% rabatt. Passade även på o kolla på deras home-collektion och det fanns ju en hel del fina saker där så två kuddar fick följa med barnkläderna... Schhhh säg inget till nån om det.... Jag ska ju spara in eftersom jag e sjukskriven o sen mammaledig.... Fast helt ärligt nåt måste man väll få unna sig?

Min havendeskapspenning har iaf gått igenom så den 20:e mars börjar ledigheten!

Här är min dotter datanörden:


snö snö snö....

Det e ju verkligen dags att börja uppdatera lite här igen och nu när jag e sjukskriven så kanske jag har lite mer tid?
För er som mot förmodan inte vet om det så ska Freja bli storasyster i maj och min rygg mår inte så bra så därför e jag sjukskriven just nu. Ska träffa läkaren imorgon. Så får vi se om jag ska jobba halvtid eller hur det blir.

Här har det kräksnöat hela helgen. Jag vill inte ha mer snö nu! Tror aldrig detta kommer att smälta bort och våren känns otroligt avlägsen. Men idag skiner solen från en klarblå himmel men det är trots det kallt ute. När jag gick med Freja till dagis imorse så visade termometern på -15. Nu är det bara -8 så det blir bättre men inatt ska det vara jätte kallt igen, -25.... Vill slippa termobyxor och overall nu!

Men såhär fint är det iaf här idag :)
     


Sen eftersom jag har missat hela julen så lägger jag upp några bilder från julafton också. Jag jobbade och missade Frejas möte med tomten, men hon tog det hela med ro och tyckte att paketen var sååå roliga att öppna :)
        

I helgen ska Tobias och jag ut o bowla och äta med Jonas o Sofia. Det ser vi fram emot!

RSS 2.0