2:a advent förbi

Vintern kom
  

Men nu är det plusgrader igen och snön smälter så sakta bort... Men vi får väl vara glada åt det lilla som var antar jag. Men jag hade så gärna velat ha en vit jul! har inte åkt någon pulka ännu och drömmen vore att ta en liten sväng på julaftons förmiddag. Tänkte starta det som en tradition i min lilla familj. Men nu får vi väl cykla istället. (Bitter jag vet...)

Helgen har bjudit på mycket bus och mys. I lördags var vi på jamtlis julmarknad jag, tjejerna och deras farmor och farfar. T var hemma och surade för att hans tripp till Luleå blev inställd pga sjukdom (den han skulle åka med blev sjuk, nåt som verkar hända T rätt ofta därav surandet från hans sida..). Dagen blev iaf lyckad. Jag glömde dock både mobil och kamera i bilen så det blev inga kort tagna på: Freja som åkte häst och släde med farfar, Freja som red på en ponny som heter Ronja, Freja som åker karusell för första gången i sitt liv samt lyckliga Svea som blir runtburen då hon vägrar ligga i vagnen och somnar sedan som en klubbad full av aldeles för mycket intryck för en 6 mån bebis. Jo hon är en bebis.
Igår var Kristin över med sina två små. Också en super bra dag! Tänk att Liam och Freja kan leka oavbrutet i fem timmar utan att bråka en endaste gång. Så skönt! Dom tog det lungt några minuter medan dom målade så jag kunde fånga dom på bild...


Vad mer? Jo Svea kan sitta själv nu på golvet. Hon vill helst inte men hon kan!
Helst vill hon swicha fram i sin gåstol!


Stockholm vi ses på torsdag!


RSS 2.0