Ledig dag!

Jag o Freja har tagit en lång frkost med goda smörgåsar o gröt.
Sen busade vi en stund o klädde oss!
Eftersom det var -4 grader o sol så bestämde vi att vi skulle gå ut o åka pulka :)
Kyrkklockorna ringer!          

Till lunch åt vi chili con carne som Tobias gjorde i tisdags. Nu ligger Freja ute o sover o jag ska gå ner o starta en tvätt. Sen ska jag göra mig en kopp kaffe och äta några pepparkakor till så att jag blir snäll!
Till middag blir det kycklingcanneloni. mmmm...

Jag jobbar hela helgen. Men ska hinna med att gå upp en sväng på hembygdsgården på söndag för då är det julmarknad och "kruskalas"! Så är det väll dags att börja leta upp allt adventspynt och att starta igång julstorstädningen. Ska även försöka hinna baka saffransbröd innan nästa helg. Känns som om jag vill ha det till första advent!

ensamstående mamma en vecka :)

Igår åkte vi ut till frösön o flygplatsen vid sjutiden på morgonen. Vinkade av Tobias som nu är på andra sidan Atlanten. I Cleavland för att vara mer precis. Hadde varit 1000 gånger mer avuundsjuk om han skulle åkt till New York eller nån annan storstad, nu e jag bara sådär lite lagom avis... Freja tyckte inte om att se flyget med Tobias ombord lyfta o grät hjärtskärande i 60 sek. Sen såg hon en modell av storsjöodjuret hon var tvungen att  klättra på. Fick man såklart inte men den fighten tänkte jag inte ta med henne just då. Vi spenderade lördagen inne i stan. Köpte en tröja och ett par byxor till Freja från pop o deras samarbete med 10gruppen. Kan inte lägga upp bilder på det tydligen så länkar er vidare om ni vill se dessa otroligt fina mönster. 
Till mig blev det en kofta och ett linne. Vi åt lunch på thehuset. Vi delade systerligt på ett varmt pitabröd med köttfärsfyllning. Kvällen blev tidig för mig. Fanns inget att se på tv så klockan tio gick jag o la mig. Vaknade helt galet uutsövd klockan åtta på morgonen o väntade på att Freja skulle vakna. Det gjorde hon halv nio o dagen idag har vi mest tagit det lugnt. Städat Frejas rum med gemensamma krafter. Freja har "torka!" och "popa!". Dammat o dammsugit... Samma sak som att torka o sopa juh!

Måndag tisdag onsdag blir långa dagar på dagis för Freja 06:45-16:00 och jag har ångest... Vil inte att hon ska gå så långa dagar men som ensamstående har man väl inget annat val. Jag e iaf ledig torsdag o fredag så hon behöver bara vara där tre dagar denna vecka! Tack o lov så trivs hon ju så bra på dagis!

Här kommer lite bilder från de senaste veckorna som jag inte uppdaterat ...


        smet är gott....

RSS 2.0