Babymassage

Sitter och väntar på fikabesök från lugnvik.
Svea sover i vagnen utenför huset.
Freja är på dagis. Idag skulle de få besök från de barn som började skolan nu i höst och alltså har slutat på dagis. Freja blev glad då hon hörde det.

Igår var jag och Svea på babymassage. Det var lektion två. Tror Svea tycker om det men hon har ju så mycket att titta på runt omkring t.ex de andra barnen. Efteråt stannade vi kvar på familjecentralen tills det var dags att hämta Freja. Det bildades en babyhög på golvet... Nu går det inta att föra över dom bilderna till datorn av nån dum anledning... Teknik...
Vi hämtade Freja lite tidigare p ådagis för vi hade ett åb till sjukhuset kvart i två. Det gick bra där. Vi ska fortsätta ge henne movicol. Behandlingstiden kunde vara i upp till ett år enl. läkaren så vi ska dit om 6 mån igen för en ny uppföljning. Alla prover såg bra ut och man kuknde inte se nån allergi :)
Efter sjukhuset åkte vi till ica maxi och handlade. Dom hade tagit fram jul-grejerna! Men det är väl inte så långt kvar tills man ska börja julpynta nu. Blir så sugen :)
Är även sugen på pepparkakor! Borde betyda att det är dags att fylla på det i kroppen. Den vet ju vad den behöver sägs det.

Imorgon är det dags för babymassage igen. På torsdag tror jag det blir ett besök på familjecentralen med Freja för det verkar inte bli nåt bra väder. På fredag tror jag vi ska åka in till stan och leka. Eventuellt ska hon sova hos sin farmor och farfar i helgen. 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej :)

Jag har nu igång en hel del tävlingar och det kommer in nya hela tin.

Kanske något som just du skull vinna eller något att ge bort till någon utav dina nära & kära.

Passar ju perfekt nu när det är snart jul också och det är dags att inhandla julklappar.



Var gärna med :)

http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.html



Är du ej intresserad ber jag om ursäkt och då är det bara ta bort den hära kommentaren :)



Ha det bra//M

2009-11-03 @ 15:00:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0